Torkvinden

På kort tid har Gäddeholms Café och den nya lokalen Torkvinden på övre våningen blivit en populär plats för konferenser, föreningsmöten och fester. Den unika historiska miljön i Västerås nyaste kulturreservat, den vackra naturen, det personliga omhändertagandet och den fina servicen är något som våra gäster uppskattar.

Butiken


Cafeets nyaste lokal på bottenplanet. Med sina stora dörrar ut mot entrén är lokalen perfekt vid t ex bröllop eller fest där man sedan går till dukade bord på Torkvinden. Butiken går naturligtvis också att hyra separat och passar då för mindre sällskap.

Vi har inget eget fullständigt restaurangkök men genom samarbete med Aros Catering kan vi erbjuda er en fullständig välsmakande meny för alla ändamål . Men det är inget villkor för uthyrning att maten måste beställas genom cafeet. Du kan sköta dig själv i det kök som finns i anslutning till Torkvinden på övervåningen eller beställa mat från annat håll.

Hos oss finns bildprojektor för uppkoppling till dator, visningsduk och trådlöst nätverk via stadsnätet. Vi kan också erbjuda en ljudanläggning med flera mikrofoner samt ett digitalt piano. Vi ljudanläggningen kan du också spela musik från nätet eller vi egen cd-spelare.

Vill du fångas ytterligare av traktens historia så kan du beställa ett bildkåseri.

I minnenas kölvatten- om livet och människorna i Västerås skärgård under förra seklet. Ann-Christine Kihl kåserar kring sin bok Ö-gonblick.

Gäddeholm i historia och nutid- en bildberättelse.Det börjar med den första kolonisationen under järnåldern och slutar med de nya bosättningarna i vår tid. Göran Kihl

Släkten Lewenhaupt på Gäddeholm-  en bildberättelse. En trehundraårig släkthistoria. Göran Kihl.

Grevinnorna på Gäddeholm- en bildberättelse. Ett historiskt svep över några färgstarka grevinnor som levat och verkat på Gäddeholm. Göran Kihl

Torp och gårdar i Gäddeholm- en bildberättelse kring några av alla de torp som legat under Gäddeholm. Göran Kihl

Hör av dig så ska vi berätta mer om våra lokaler, kostnader. Ge förslag på förtäring och utflykter.

Kontakta Göran Kihl tel 073-910 60 00. e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.