På  Gäddeholms Café  kan du hyra Torkvinden på övre våningen och den nya lokalen Butiken på nedre våningen. Torkvinden har blivit en populär plats för konferenser, föreningsmöten och fester. Butiken på nedre våningen är det nyaste tillskottet. Ett fint komplement till festlokalen på övervåningen vid t ex bröllop. Själva mottagningen och samlingen av gästerna har då lagts i Butiken medan bröllopsmenyn sedan serveras på Torkvinden.

Den unika historiska miljön i Västerås nyaste kulturreservat, den vackra naturen, det personliga omhändertagandet och den fina servicen är något som våra gäster uppskattar. Till Torkvinden hör också ett kök med utrustning där du kan fixa din mat själv om du inte vill beställa från cafeet eller catering. Lokalen är också försedd med en bekväm hiss direkt från entrén. Butiken har en liten pentrydel samt bekväm entré direkt från gatuplanet.

För bokning kontakta Göran Kihl 073-910 60 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Torkvinden

Torkvinden

Butiken