Dorthe Jensen Sevilla dikt, Karin Enblom textläsning,dikt, Karin Ullvin, fiol och Frans Einarsson, gitarr är gruppen Livsresan. Föreställningen ges i Gäddeholms Café nu på söndag 18 nov kl 14. Läs mer om föreställningen och de medverkande i På Gångspalten.


 


Butiken Kammaren vid Bondtorget i Västerås har upphört sedan en tid men i filialen i Gäddeholms Café har försäljningen fortsatt. Nu på lördag 20 oktober är det emellertid slut även här. Under cafeets öppettider kl 11-16 finns en unik möjlighet att fynda bland Kammarens varor.

Läs mer: Utförsäljning 50% Kammaren lörd 20 okt

Vi avslutar sommarens musikkvällar vid cafeet torsdag 16 juli kl 19 med härlig blues från 50- och 60talet med gruppen Bad Condition. Ni ser dom på bilden ovan från vänster Stefan Skimutis, Birger Malmström, Gregor Larsson, Bengt Landfeldt och Jan Gustafsson. Serveringen öppnar 17.30. Under kvällen kan ni också träffa Bengt Carlsson, upphovsman till utställningen  i Butiken Fyren- för en god sak. Ni kan ta med er en akvarelloch swisha det belopp ni vill betala till Läkare utan Gränser, Barncancerfonden eller Parkinsonfonden.

Reservlokal vid dåligt väder Torkvinden på cafeets övervåning.

Göran Kihl

Upplev ljuvliga höstdagar i Gäddeholm med fina promenadvägar och Gäddeholms Café som är öppet hela oktober och november lördagar och söndagar kl 11-16. På cafeet visas också utställningarna Herrgårdsliv, Poesi i ljus och Torp och gårdar i Gäddeholm. Dom kan du läsa mer om i På Gång-spalten. Där kan du också läsa om ett spännande program Livsresan som ges i cafeet 18 nov.

Göran Kihl

Det har varit fantastiska torsdagkvällar sommaren 2018 på Gäddeholms Café med mycket publik. Nu på torsdag 9 aug kommer Västeråsgruppen Trio Kontrast på besök, ett välbekant inslag vid Gäddeholms café i många år. Trion Hans Hedenström flöjt och sång, Kimmo Hulkkunen gitarr och sång samt Per Olof Hiller gitarr och sång bjuder på pop och ballader från världens alla hörn,finsk tango och en och annan låt av den ryske legendariske vissångaren och poeten Vysotskij. Väderprognoserna lovar fint väder på torsdag men som säkerhet finns Torkvinden på cafeets övervåning som reservlokal ifall det skulle bli regn och åska. Cafeets servering öppnar redan 17.30. Ett gott tips är att komma i tid för att undvika kö när man beställer fika.

Läs mer: Torsdag 9 aug kl 19 Trio Kontrast