Lagom till påsken 2018 plockas utemöblerna fram vid Gäddeholms Café. Det kan behövas. Väderprognoserna lovar ju strålande sol hela helgen. Cafeet är öppet långfredag- annandagpåsk kl 11-16. Där finns inte bara ett café. Tre utställningar pågår. I själva cafeet visas utställningen Herrgårdsliv som berättar om släkten Lewenhaupts 200-åriga historia i Gäddeholm. I Butiken visas fotoutställningen Mälarstunder med bilder av Agneta M Lindh. På Torkvinden en trappa upp pågår också utställningen Torp och Gårdar i Gäddeholm.

Cafeet har också butiksförsäljning.

Läs mer: Gäddeholms Café plockar fram utemöblerna

Hello dear sir, 
I'm sending you photo from today's visit of your beautiful café! Thanks a lot for coffee and cakes, it was delicious.
Your sincerely
Vojta and co.

Ja vad gör man? I fredags stod 5 frusna tjeckiska ungdomar utanför det stängda cafeet. Öppnar åt dom så klart. Dom var på semester och hade skrinnat hela långa vägen från stan och sett att det fanns ett café när dom gick i land i Gäddeholm. I förgrunden fotografen Vojta Lambi.

Göran Kihl

Den 25 och 26 november var den sista helgen för hösten som Gäddeholms Café hade öppet. Nu är det stängt. Men ha tålamod. Snart öppnar vi igen. Lördag den 3 februari öppnar cafeet igen. Då har vi förhoppningsvis både härliga vinterdagar och fina skridskoisar att se fram emot.

Tack för den här säsongen.

Ann-Christine och Göran Kihl

Det har varit mörkt och tyst i cafeet ett tag men nu öppnar vi snart för en ny säsong. Redan lördag 3 februari slår vi upp portarna med fika, grevens räkmacka, våfflor, semlor och mycket annat. I På gångspalten till höger kan du också läsa om nya utställningar. Öppettiderna under vintern är lördagar och söndagar kl 11-16.

Välkomna

 

Gäddeholms Byalags försök med Kulturkvällar på Torkvinden har haft en synnerligen lyckad start.  Mycket publik på såväl revyn med Andreas Sköld 2 nov som,  författarmötet med Ann-Christine Kihl och hennes bok Ö-gonblick den 9 nov. Torsdag 16 nov är det dags för den tredje kvällen och den här gången står visan i högsätet.

Läs mer: Lyckad start på torsdagskvällarna i cafeet