Det är så dags kan tyckas men när sommarens musikkvällar vid Gäddeholms Café avslutades i onsdags så kom sommaren. Kvällens gäster Trio Kontrast och publiken njöt av en strålande sol och sommarvärme.

Från vänster Kimmo Hulkkunen, Hans Hedenström, Per-Olof Hiller

 

 

 

 

 

 

 Ung som gammal njöt av en repertoar som denna gång innehöll överraskande många svenska inslag både Taube, Allan Edwall och Kent m fl.

Lilla Astrid i pappa Jonas Zetterqvists famn stannade hela kvällen.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Trio Kontrasts specialare är den ryske poeten, skådespelaren och sångaren Vysotskij. Redan vid de första tonerna utökades den 50-taliga pubilken med årskalvarna på Gäddeholms gård som samlades vid staketet. Min personliga favorit är när musikerna med Kimmo i spetsen drar igång en finsk tango. Om det beror på bristande språkförståelse låter jag vara osagt. Men kalvarna delade inte min uppfattning utan drog sig tillbaka till sin skuggiga ek nere vid herrgårdsparken.

                                                                                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

Det var en härlig avslutning på sommarens musikkvällar. Någon avslutning på caféverksamheten är det dock inte. Gäddeholms Café fortsätter att vara öppet fast numera är det lördagar och söndagar kl 11-16 som gäller.

Text och foto Göran Kihl