Vi fortsätter med våra öppna onsdagkvällar på Gäddeholms Café. Kommande onsdagkvällar är dessutom fyllda med programinslag av det mest varierande slag.

Onsdag 14 juli. Vi förlyttar oss med hjälp av duon Janne Forslund och Inger Warnerud i gruppen joi´s till  50- och 60-talet.

Med två gitarrer och skön stämsång framför de hits från de två mytomspunna decennierna. Det var ju då som den moderna musiken gjorde sitt intåg i stugorna genom skivspelaren och de lättillgängliga EP-skivorna. 

Onsdag 21 juli. Klassiska tongångar. Martina, Isabelle och Michelle framför ett antal pärlor ur den klassiska musiken. Martina och Isabelle sjunger och Michelle ackompanjerar på piano. Det här är tre förmågor framväxta ur Västerås fantastiska musikkultur. Marina och Isabelle går musiklinjen på Carlforsska och Michelle studerar musik på kulturskolan. 

Onsdag 28 juli. Vi växte upp på Gäddeholm. Nu är de pensionärer men alla tre har dom vuxit upp på Gäddeholm. Där deras föräldrar och även dom själva har jobbat. Med utgångspunkt från några gamla fotografier kan Majken Vikholm, Kerstin Bouvin (född Frisk) och Bengt Bouvin berätta om tiden och människorna på det gamla godset. Samtalsledare Ann-Christine Kihl.