Det händer saker på Gäddeholms Herrgård. Den 20 juni slår vi upp portarna för Gäddeholms Café. Därmed tillförs Västerås nyaste besöksområde en attraktion.

 Gäddeholms cafe sydost

Cafeet ligger i en av ekonomibyggnaderna som ligger just söder om själva mangårdbyggnaderna på herrgården.

Familjen Kihl driver Gäddeholms Café och hälsar gamla som nya boende i Gäddeholmsområdet och dess omgivningar välkomna. Och naturligtvis alla nyfikna från övriga Västerås och övriga världen. Det är ju inte bara ett café, utan också ett härligt område att ströva eller cykla runt i, fullt av kulturhistoria och en natur som har allt från våtmarker vid Hässlösundet, bad i Mälaren och skogar fyllda av bär och svamp.

På Gäddeholms Café finns  bl a möjligheter att välja kaffe av alla slag- vanligt kaffe, espresso, capuccino mm. Glassortimentet innehåller såväl det vanliga lösglassutbudet som särskilda glassmenyer. Kaffebröd, smörgås och enklare smårätter kommer också att finnas på menyn.

Öppettider är ännu så länge onsdagar-söndagar 11-17. Dessutom kvällsöppet på onsdagar 19-21. Ett perfekt tillfälle för cykeltur i sommarkvällen.

En del onsdagar under sommaren kommer vi också att bjuda på programpunkter. Håll utkik på vår hemsida så missar du inte programkvällarna