Historiens första Afterwork i Gäddeholm utspelade sig i Gäddeholms Café  25 november 2011.

Efter ett välbesökt Öppet Hus på Gäddeholms Café våren 2011 bildades Gäddeholms Byalag- En förening på G .  Föreningen är den medlemmarna gör den till. Men syftet med föreningen är att stärka gemenskapen och trivseln i Gäddeholm, vara med och påverka utvecklingen i Västerås nya stadsdel och bidra till att göra området attraktivt.

Hösten 2011 var det urpremiär för Afterwork i föreningens regi på Gäddeholms Café. En succé som sedan återkommit med cirka två månaders mellanrum. Vintern 2014 var det premiär för barnteater på Torkvinden i cafeet. På sommaren anordnades det Minirun för barnen i herrgårdsparken och midsommarfirande vid Gäddeholms Café. Hösten 2014 var det Yogakvällar på Torkvinden. Verksamheten bygger mycket på initiativ från medlemmarna. Medlem blir man genom att sätta in 150 kr(familjemedlemsskap) , 100 kr (enskild medlem) på föreningens bankgiro 805-6186. Ange e-postadress , tel och antal pers på inbetalningen.

Föreningens styrelse

ordförande Anna Lindgren epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

kassör Göran Kihl epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

sekr  Tove Lindblad  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ledamot Fredrik Dahl epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ledamot Karin Thorzén Vetterskog epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

ledamot Richard Hellström epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ledamot Patrik Olsson  epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ,

ersättare Marianne Öhrner  epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

ersättare Jonny Schneider epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ersättare Sofie Lundström epost sofie.lundstrom@arosmaleri.se